top of page

Egen nettbutikk

Å ha en egen nettbutikk gir mange fordeler for både AS og Enkeltmannsforetak som ønsker å utvide sin tilstedeværelse på nettet og nå ut til et bredere publikum. Her er noen av de viktigste grunnene til hvorfor det er gunstig med din egen nettbutikk:

Tjene gode penger og samtidig ha Økt Salgspotensial

 • Globalt Marked: En nettbutikk gir deg muligheten til å nå kunder over hele verden, noe som kan øke salget betraktelig sammenlignet med en fysisk butikk.

 • 24/7 Åpent: Nettbutikken din er åpen 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, som gir kundene mulighet til å handle når det passer dem best.

Lavere Kostnader

 • Reduserte Driftskostnader: Å drive en nettbutikk er billigere å drifte enn en fysisk butikk siden du sparer på leie, strøm, og andre driftskostnader.

 • Effektiv Lagerstyring: En nettbutikk kan integreres med lagerstyringssystemer som gir bedre kontroll over inventar og reduserer kostnadene knyttet til overflødig lagerbeholdning. Eventuelt at du har en Dropshipping-avtale som forenkler lagerstyring og minimerer bundet kapital i lageret. I nettmalen her kan du selv aktivere både tilbydere av dropshipping, frakt og import av tusenvis av produkter. Finn nisjen din!

Forbedret Kundekommunikasjon og Markedsføring

 • Personalisering: I nettbutikken din kan du bruke kundedata til å tilpasse markedsføringen og produkttilbudene, noe som kan øke kundetilfredsheten og lojaliteten.

 • Direkte Kommunikasjon: I denne nettmalen kan du enkelt lage din egen e-postmarkedsføring, knytte til dine sosiale medier i tillegg til innebygde funksjoner (som du selv aktiverer) som gjør at du kan kommunisere direkte med kundene (chat, epost og automatiseringer) og informere dem om nye produkter, tilbud og kampanjer. Slik sikrer du også gjenkjøpet fra fornøyde kunder.

Analyse og Innsikt

 • Kundeatferd: I denne malen for nettbutikk kan du selv aktiverer tilgang til detaljerte analyser og innsikt i kundens handlemønstre, hvem som åpner epostkampanjen din, preferanser og trender, som kan brukes til å forbedre markedsføringsstrategien og produktutvalget ditt.

 • Kontinuerlig Forbedring: Med dataanalyser kan du kontinuerlig forbedre brukeropplevelsen og effektiviteten til nettbutikken din. Du knytter enkelt opp denne malen av nettbutikk til Google og din egen bedriftsprofil slik at du blant annet kan annonsere og få kunderatinger. Med din egen wix-app kan du lese alle statistikker for butikken din, lage annonser, epostmarkedsføring og chatte med kundene dine mobilt pluss mye mer - uansett hvor du er via mobilen.

Økt Merkevarebevissthet

 • Digital Tilstedeværelse: Nettbutikken øker din digitale tilstedeværelse og synlighet, noe som styrker merkevaren din og gjøre den mer gjenkjennelig.

 • Innholdsmarkedsføring: Gjennom blogginnlegg (som vi har gjort klar i denne malen), videoer og sosiale medier kan du bygge en sterk merkevare og engasjere kundene dine med relevant og verdifullt innhold.

Konkurransefortrinn

 • Unik Kundeopplevelse: Med en egen nettbutikk kan du tilby en unik kundeopplevelse som er skreddersydd ttil produktene dine, merkevaren og kundebasen. I denne malen har vi laget et forslag til branding med farger og skrifttype og ved kjøp av malen kan du endre dette slik du vil, når som helst.

 • Innovasjon og Fleksibilitet: Du har full kontroll over nettbutikkens design og funksjoner i redigeringsverktøyet, noe som gir deg muligheten til å implementere nye teknologier og funksjoner raskt.

Direkte Salgskanal

 • Redusert Avhengighet: En egen nettbutikk reduserer avhengigheten av tredjeparts markedsplasser og forhandlere, noe som gir deg mer kontroll over prisstrategier og kundeopplevelse.

 • Høyere Margin: Ved å selge direkte til kundene unngår du provisjoner og avgifter som tredjeparts markedsplasser krever, som igjen øker fortjenesten din.

Tilpasning og Kontroll

 • Full Kontroll: Du har full kontroll over hvordan produktene dine presenteres, prissettes og markedsføres.

 • Fleksibilitet: Denne malen for nettbutikk gir deg fleksibiliteten til å raskt tilpasse deg endringer i markedet, nye forbrukertrender og implementere nye produkter for å treffe nye kundesegmenter.

Og ikke minst

være din egen sjef!

bottom of page